Wij zijn Peet en Hilda Schutte; met veel genoegen inwoners van het Zeeuwse plaatsje Renesse, waar wij sinds kort een tweetal kamers als bed and breakfast verhuren. Lees meer over ons en onze B&B.

Bed & breakfast Renesse, B&B, B&B Be my Guest

Trots op beoordelingen

Niets geeft zoveel voldoening dan wanneer mensen het verblijf bij ons als heel fijn en gezellig en zeer goed hebben beoordeeld.
De recenties die wij krijgen via bedandbreakfast.nl zijn voor ons van grote waarde en wij proberen ons uiterste best te doen om die hoge scores ook waar te maken en te behouden.

Tuinieren als passie

Buiten de b&b is onze (lees: Hilda’s) grote passie de tuin, waar dan ook bijna alle vrije uurtjes in worden besteed, maar natuurlijk ook het huis en de kamers en dan vooral de inrichting daarvan. Zo veranderen de kamers steeds een beetje, maar blijft de persoonlijke sfeer altijd bewaard!

Persoonlijke aanpak

De kamers waar de gasten verblijven hebben dan ook een gezellig, persoonlijk maar stijlvol karakter en zijn beide toch weer anders. Ze zijn met liefde ingericht en van alles voorzien. Ook het ontbijt wordt met diezelfde liefde vers bereid, is iedere dag een klein beetje anders maar gaat bijna altijd helemaal op! En daar doen we het voor.

Zomerhuisje

De Bed & Breakfast is nog relatief nieuw, maar we zijn geen nieuwkomers in het ontvangen van toeristen. Bij ons vorige huis hadden we een klein maar zeer charmant zomerhuisje in de verhuur. Lieflijk gelegen in een perenboomgaard, met een tuin en veranda, was dit een groot succes. Dit huis was gelegen tussen Renesse en Burgh-Haamstede, en daarmee iets verder van het strand. Desalniettemin was het destijds de hoogst scorende zomerwoning op het platform waar we verhuurden, met een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9.8!